Digitale tools

Het beroep van accountant of belastingadviseur is aardig veranderd de afgelopen jaren. Digitalisering heeft de ruimte gecreëerd om je niet langer alleen met de cijfers bezig te houden, zodat je je klanten gedegen advies kan geven. Maar dan heb je wel de juiste digitale tools nodig. Ontdek ze hier en maak het jezelf gemakkelijk.

My Liantis

My Liantis

Alle online toepassingen van onze uitgebreide dienstengroep vind je in My Liantis. Een digitale werkomgeving dus waar je heel wat handige tools vindt om niet alleen je eigen zaak, maar ook de dossiers van je klanten efficiënt te beheren.  

Wil je toegang tot My Liantis? Dien hier je aanvraag in.  

Lees meer

Handige tools in My Liantis

1

Eenmanszaken opstarten

Slechts zes stappen heb je nodig om snel en eenvoudig eenmanszaken op te starten. Nadat je alle nodige informatie hebt ingevuld, krijg je zelfs meteen een ondernemingsnummer. Ontbreekt er nog iets? Geen probleem! Via een eigen account kan je klant ook zelf documenten opladen.  

Ontdek meer
2

Bedrijfsleidersbeheer

Als accountant is het een hele opdracht om de lonen van je klanten-bedrijfsleiders correct af te stemmen op de verschuldigde sociale bijdragen, maar ook omgekeerd om ervoor te zorgen dat de voordelen alle aard overeenkomen met de werkelijk betaalde bijdragen. Met deze tool zie je in een handomdraai welke dossiers je nog kan optimaliseren. 

Meer info
3

Liantis DigiLinks

Met deze toepassing worden loondocumenten (SODA-bestanden) en facturen automatisch naar jouw boekhoudsoftware doorgestuurd. Je spaart tijd uit én bent zeker dat alles correct is.  

Lees meer
4

Silverfin

Activeer de koppeling met Silverfin in My Liantis en laad voortaan de sociale balansen van je klanten automatisch op. Je vermijdt fouten én spaart er heel wat tijd mee uit, tot wel 15 minuten per dossier.

Ga aan de slag
Bothive

Bothive


Bij Liantis willen we jouw werk als accountant vergemakkelijken. Daarom participeert Liantis in Bothive: het snelgroeiende, digitale communicatieplatform voor accountants. Het hoofddoel van Bothive? Verschillende processen binnen een accountantskantoor automatiseren. Zo komt er voor jou als accountant meer tijd vrij die je kan investeren in advies aan je klanten.

Lees meer

Opleidingsaanbod 2024

Blijf als accountant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied met onze live webinars! Experts als Pieter Debbaut en Yves Verdingh geven je een inkijk in een aantal boeiende en actuele onderwerpen. Schrijf je in voor de sessies van jouw keuze of neem een voordelig jaarabonnement.

Bekijk het aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang om de twee weken het nieuws voor accountants en belastingadviseurs gebundeld in één handige nieuwsbrief.

Schrijf je in