My Liantis

Bedrijfsopleidingen en bijscholing via Liantis

Onze medewerkers volgen de evoluties op het vlak van ondernemerschap, sociaaljuridische actualiteit en welzijnswetgeving op de voet. De kennis die we zo elke dag opdoen, zetten we om in een opleidingsaanbod waar je als ondernemer, accountant, preventieadviseur of hr-professional écht iets aan hebt.

Open opleidingen bij Liantis

Open opleidingen

Van EHBO-cursussen, over bijscholingen voor vertrouwenspersonen tot even spectaculaire als waardevolle brandblustrainingen: bij Liantis krijg je een ruim opleidingsaanbod voorgeschoteld. Vind nu een passende bedrijfsopleiding in een opleidingscentrum in jouw buurt en schrijf jezelf of je medewerkers meteen online in.

Open opleidingen bekijken

Vertrouwenspersoon

Opleidingen op maat

Op zoek naar een specifieke opleiding voor jouw team? Een portie verhelderende theorie of een praktijkgerichte aanpak? In onze kantoren of bij jou op de werkvloer? De ervaren lesgevers van Liantis staan voor je klaar met een breed aanbod aan exclusieve opleidingen. Een aanbod dat we graag bijschaven om een perfect antwoord te bieden op jouw noden.

Bekijk het volledige aanbod

KMO

Als klant van Liantis kan je je opleiding deels financieren met de KMO-portefeuille. Liantis is een erkend opleidingsinstituut. Onze erkenningsnummers zijn:

  • Liantis HR consult : DV.O104945
  • Liantis externe dienst voor preventie en bescherming : DV.O104628