Extralegale voordelen voor een strategisch verloningsbeleid

Maak als werkgever een succes van je aanwervingen, ook op lange termijn, door je verloningsbeleid slim aan de noden van je bedrijf aan te passen. Want een verloningsbeleid is een pak veelzijdiger dan je werknemers telkens meer brutoloon te betalen. Om het overzicht te houden van alle maatregelen en voordelen die je ter beschikking hebt als werkgever, hebben we ze onderverdeeld in vier thema’s.

Zet in op je bedrijfsdoelstellingen

Rechtstreeks bedrijfsdoelstellingen nastreven via je verloningsbeleid lijkt misschien raar, maar is zeker mogelijk. Zo kan je een loonbonus invoeren waarbij je het volledige bedrijf naar een bepaald doel laat toewerken. Zet je liever in op innovatie of het ontwikkelen van talent? Ook dat is mogelijk.

Lees alles over

Alles lezen

Wees de beste (netto) betaler

Zorg jij ervoor dat je medewerker aan het einde van de maand een aardige som over houdt om te besteden? Dat is zeker een troef die je kan uitspelen tijdens een aanwerving. Maar je kan ook op andere manieren belonen. Denk aan fiscaal-interessante voordelen zoals maaltijdcheques, maar ook aan een bedrijfswagen of een groepsverzekering.

Lees alles over

Alles lezen

Werk-privébalans: blije en gezonde medewerkers

Medewerkers die een goede balans tussen werk en privé hebben, voelen zich gezonder, presteren beter en ervaren meer voldoening in hun werk. Logisch dus dat je daar als werkgever aan wil werken, want je kan het ook nog uitspelen op het vlak van employer branding. Hoe werk je daaraan? Met deze voordelen.

Lees alles over

Alles lezen

Duurzaamheid via je verloningsbeleid

Staat jouw bedrijf voor een groenere cultuur? Of voor duurzame verplaatsingen? Dat kan je heel gemakkelijk verwerken in je verloningsbeleid door te kiezen voor fiscaal interessante ecocheques, het veelzijdige mobiliteitsbudget of een bedrijfsfiets.

Lees alles over

Alles lezen

Beluister nu

Optimaal belonen

Zet de puntjes op de i bij je verloningsbeleid.

Contacteer ons