My Liantis

Personeelsbeleid

Als de motor van je onderneming aanslaat, zijn helpende handen meer dan welkom om je toekomstplannen te realiseren. Je gaat op zoek naar geschikte medewerkers en eens je die hebt gevonden, opent zich een hele nieuwe wereld. Naast ondernemer ben je plots ook werkgever. Liantis staat je bij, van bij de zoektocht naar en aanwerving van je eerste kracht, over de ontwikkeling van een dynamisch verloningsbeleid tot aan advies voor een uitgekiend personeelsbeleid.

Eerste medewerker aanwerven Illustratie

Personeel aanwerven

De beslissing is genomen: je gaat op zoek naar een nieuwe medewerker. Maar waar vind je een goede versterking voor je team? En wat moet je allemaal regelen bij het aanwerven van personeel? Welke vorm van tewerkstelling is het meest geschikt en wat kost zo’n medewerker eigenlijk? We brengen de antwoorden voor je samen.

Leer alles over

Alles lezen

Personeel verlonen illustratie

Verlonen

Adequaat verlonen van werknemers is meer dan enkel een loonstrookje aan het eind van de maand. Naast de loonberekening zijn ook extralegale voordelen, een gewaarborgd loon en gezinsbijslag van tel. Liantis ondersteunt je bij de verplichtingen én bij het maken van de juiste keuzes.

Leer alles over

Alles lezen

Nood aan begeleiding of ondersteuning van je personeelsbeleid? Neem contact op met sociaal secretariaat van Liantis!

Contacteer ons