ADMB Sociaal Bureau wordt Liantis sociaal secretariaat

Sinds 10 september 2018 gaat ADMB Sociaal Bureau door het leven als Liantis sociaal secretariaat. Een simpele naamsverandering? Nee: we gaan véél verder, om jou als klant nog beter te ondersteunen in alles wat met je loonbeleid, en bij uitbreiding al je mensenzaken, te maken heeft.

ADMB Sociaal Bureau

Een lange tijd geleden – in 1942 om precies te zijn – zag ADMB Sociaal Bureau het levenslicht. De oprichting van een erkend sociaal secretariaat kaderde perfect in de algemene visie van ADMB: ondernemerschap stimuleren door ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo hoefden werkgevers zelf niet meer het hoofd te breken over hun loonadministratie.

Door de jaren heen kwam er voor ondernemers alsmaar meer kijken bij hun loonbeleid. ADMB Sociaal Bureau profileerde zich als een dienstverlener die het personeelsbeleid van haar klanten van a tot z verzorgde. Met onder meer sectorspecifiek juridisch advies, online ondersteuning dankzij uitgewerkte tools én informatie over sociaaljuridische nieuwigheden groeide ADMB Sociaal Bureau uit tot een echte partner voor ondernemende mensen.

Dankzij het advies van persoonlijke klantenadviseurs – die ondersteuning genoten van juridische specialisten – konden werkgevers bovendien rekenen op eerlijk en persoonlijk advies.

Waarom wordt ADMB Sociaal Bureau Liantis sociaal secretariaat?

ADMB Sociaal Bureau maakt vanaf 10 september 2018 deel uit van Liantis: dé compagnon de route voor ondernemende mensen bij al hun mensenzaken. Maar wat verandert er dan precies voor klanten van Liantis sociaal secretariaat in vergelijking met vroeger?

Wel, dankzij de eenmaking wordt Liantis dé specialist die de hele ketting van mensenzaken afdekt. Kortom: waar je vroeger enkel geholpen werd met je loonbeleid kunnen we je nu veel méér oplossingen aanbieden op maat van jouw onderneming, en dat vanuit één van de 60 Liantis-kantoren in jouw buurt.