Drie redenen om klant te worden bij Liantis

Een succesvolle en vlot draaiende organisatie, die bouw je niet zomaar uit. In Liantis vind je een betrouwbare compagnon de route, die met jou meegroeit. Van bij je opstart, over je eerste aanwerving en de uitbreiding van je zaak tot aan je pensioen: op elk moment ondersteunen we jou en de mensen om je heen, met oplossingen waar je echt iets aan hebt.

Alle mensenzaken onder één dak

Of het nu gaat om je wettelijke verplichtingen als startende ondernemer, om de veiligheid van je medewerkers op de werkvloer of om de uitbouw van een modern en dynamisch personeelsbeleid: als ondernemer of werkgever zit je nooit stil.

Gelukkig kan je een beroep doen op partners die samen met jou bouwen aan de weg. Stuk voor stuk hebben deze partners het beste met jou voor. Maar als zij niet op elkaar ingespeeld zijn,  kan jij veel tijd verliezen.

Liantis biedt hier een pasklaar antwoord op, met een uniek, geïntegreerd dienstenaanbod voor alles wat met jouw mensenzaken te maken heeft. Van Liantis sociaal secretariaat, over Liantis talent services tot Liantis risk solutions: onze diensten zijn stevig ingebed in één organisatie, die jou als zelfstandig ondernemer of werkgever door en door kent.

Maak kennis met de Liantis familie

Altijd dichtbij

Bij Liantis koppelen we een persoonlijke dienstverlening – met deskundige klantenadviseurs, actief vanuit 60 kantoren verspreid over het hele land – aan gebruiksvriendelijke online tools. Zo staan we altijd voor je klaar, op het moment en de plek die jou het best uitkomen.

Ontdek My Liantis

Ondernemen zit in ons DNA

Net geen eeuw geleden stond een handvol enthousiaste ondernemers samen aan de wieg van onze dienstengroep. Datzelfde engagement kenmerkt ook vandaag nog onze mensen. Met passie en betrokkenheid zetten we onze schouders onder jouw zaak. Zo zorgen we ervoor dat je op twee oren kan slapen voor al je mensenzaken en voor de volle honderd procent kan focussen op jouw succesverhaal.

Ontdek waar we als één groep voor gaan