My Liantis

Coaching voor werkgevers: verhoog de slaagkansen van je onderneming

Een bedrijf leiden is allesbehalve een koud kunstje. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke resultaten van je onderneming, maar wil daarnaast ook uitblinken als werkgever. Via gerichte coaching helpen wij je dit diverse takenpakket te combineren, zodat je zaak verder kan groeien!

Waarom deze coaching?

Als werkgever krijg je heel wat uitdagingen op je bord. Zo moet je:

  • aandachtig zijn voor mogelijke problemen op de werkvloer: hoe ga je bijvoorbeeld het beste om met spanningen tussen twee collega’s?
  • je medewerkers gemotiveerd houden: hoe zorg je ervoor dat je werknemers er elke dag voor blijven gaan?
  • op zoek gaan naar nieuw talent voor jouw onderneming: hoe vind je de ontbrekende puzzelstukken die jouw onderneming naar het volgende niveau tillen?

Alsof dit takenpakket op zich nog niet uitdagend genoeg is, moet je ondertussen ook nog eens je zaak draaiende houden én aan de toekomst denken. Die combinatie kan overrompelend zijn. Liantis helpt je het overzicht te bewaren, via individuele coaching voor werkgevers.

Waaruit bestaat de coaching?

Tijdens een reeks gerichte gesprekken staan we uitgebreid stil bij de uitdagingen die voor je liggen. We nemen jouw persoonlijke aanpak onder de loep en reiken je handvaten aan om je leiderscapaciteiten aan te scherpen én je zaak te doen groeien.

Een standaardtraject omvat vier sessies van telkens twee uur. De sessies vinden plaats waar jij dit wilt:

  • op je kantoor
  • in een Liantis-kantoor naar keuze
  • bij jou thuis

Voor wie is de coaching bedoeld?

Deze coaching is gericht op werkgevers die hun zaak een tijdje geleden hebben opgestart en klaar zijn om een versnelling hoger te schakelen. Je krijgt gericht advies en concrete oplossingen voor de vraagstukken die jouw groeiverhaal doorkruisen.

Plan je een grote transitie of een fusie? Wil je wat meer aandacht besteden aan de motivatie van je werknemers? Of heb je een bepaalde toekomstvisie voor je bedrijf, maar weet je niet goed hoe je dit moet uitwerken? Dan is deze coaching wat je zoekt! Samen stellen we een concreet plan op waarmee jij aan de slag kan in je onderneming.

Hoeveel kost de coaching?

Een volledig coachingtraject van acht uur kost je slechts 250 euro, dankzij een tussenkomst van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Heb je interesse? Vul dan je gegevens hieronder in om je eerste gesprek vast te leggen!