My Liantis

Marketing en communicatie

Brugge, 23 nov 2021

UX designer

Ben jij graag bezig met het creëren van de optimale gebruikerservaring? Solliciteer dan snel voor deze topfunctie!

Je takenpakket

Als UX designer creëer en design je digitale oplossingen en ervaringen binnen Liantis. Je vertrekt hierbij vanuit de design thinking principes en het double diamond-proces.

 • Je definieert requirements op basis van de noden van de klant, organisatie en eindgebruikers.
 • Je neemt klanteninterviews af, voert concurrentieonderzoek uit en analyseert gebruikersdata om een grondig begrip van de problemen te krijgen. Je gaat steeds op zoek naar de grootste meerwaarde voor de klant.
 • Je onderzoekt verschillende mogelijke pistes door het organiseren van ideation workshops of design sprints met de betrokken stakeholders.
 • Via user stories, personas en customer journeys ga je in interactie met je collega’s. Je slaagt erin om een heldere uiteenzetting van de noden te brengen.
 • Je maakt gebruik van wireframing, prototyping en user testing om problemen om te zetten in opportuniteiten.
 • Je zet steeds in op de optimalisatie van functionaliteit en usability.
 • Je bepaalt mee de informatiearchitectuur van onze systemen.
 • Je draagt bij aan het design systeem en maakt hiervan gebruik om je concepten te vertalen tot aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke tools en applicaties.

Wie zoeken we?

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug.
 • Je kan overweg met design tools zoals Sketch, Abstract, Invision, Miro en Invision of bent bereid om je hier verder in te verdiepen. Kennis van data- en behaviouranalyse is een mooi pluspunt.
 • SAFe en lean UX zijn voor jou geen ongekende begrippen.
 • Je plaatst de klant centraal en zet mee in op een klantgerichte cultuur.
 • Het faciliteren van workshops, interviews en usertests is iets waar je goed in bent en graag doet. Je streeft ernaar om tot een diep begrip van de klant te komen.
 • Je bent pragmatisch ingesteld om tot de meest geschikte oplossing te komen. Je bekijkt problemen op een constructief kritische manier.
 • Je kan zelfstandig aan de slag en bent iemand die graag initiatief neemt. Je kennis up to date houden is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 • Je hecht belang aan duidelijke communicatie en zet in op overzichtelijke en overtuigende presentaties naar de klant, collega’s en het management toe.
 • Je bent creatief en denkt graag out of the box.

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien. Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar. Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen. Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week. Ook tele- en thuiswerk behoren tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen. De regionale feestdag kan je vrij opnemen.