Compagnon de route voor 225.000 zelfstandigen & 72.500 werkgevers

Liantis bundelt als enige speler in de markt alle expertise onder één dak. Op elk moment ondersteunen we al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt.

Onze diensten

Eén compagnon de route voor al jouw mensenzaken

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België.

Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.  

 • Ik koos voor Liantis omdat er een grote transparantie is over wat ze aanbieden. Het is een bureau vol inspirerende mensen. Ik voelde dat hun visie echt paste bij mijn visie, er was meteen een klik.

  Hervé Boedri
  Hervé Boedri Zelfstandig verpleger
 • An, mijn contactpersoon, staat altijd klaar, is vlot bereikbaar en weet waarover ze spreekt. Ze denkt professioneel mee, maar is ook hartelijk. Iets wat ik in de eigen zaak ook belangrijk vind.

  The Chocolate Line
  Fabienne De Staerke The Chocolate Line
 • Alles wat ik moest invullen, was heel vanzelfsprekend en eenvoudig. De uitleg op de website van Liantis was ook heel duidelijk, waardoor ik goed wist wat er precies allemaal in orde moest worden gebracht.

  Machteld De Dier
  Machteld De Dier Dierke Plezierke
 • De opstart verliep rimpelloos, dankzij de welgekomen hulp van Liantis en mijn boekhouder. Geen minuut economie kreeg ik in mijn studiecarrière, dus is een bekwame omkadering zeker geen overbodige luxe.

  Annelin Marien
  Annelin Marien Freelance journalist
 • Wat ik ook altijd goed vind is dat ze binnen LIantis in een team werken. Als de vaste dossierbeheerder dan afwezig is, dan is er altijd een collega die erop kan inpikken. Die dan ook kennis heeft van je dossier en dat is wel goed.

  Caroline Lems hr-manager Hotel Lugano
 • Om het zonder Liantis te doen? Nee, dat zou ik niet leuk vinden. Dan denk ik dat ik dagen tekort ga hebben.

  Hilde Van Malder - CEO Groep Cyriel
  Hilde Van Malder CEO Groep Cyriel

Onze trots

Trots op onze partners

Onze diensten

Maak kennis met de Liantis familie

Starten als zelfstandige
Alles voor starters

Heb je een sterk idee en is de tijd gekomen om zelfstandig te worden? Voor je uit de startblokken kan schieten, wacht je een reeks beslissingen en formaliteiten.

Consult
Ondersteuning voor zelfstandigen

Wij helpen jou achter de schermen om een sterk kader te creëren waarbinnen je je activiteiten kan ontplooien.

Personeelsbeleid
Personeelsbeleid op wieltjes

Als de motor van je onderneming aanslaat, zijn helpende handen meer dan welkom. Wij ondersteunen je in de ontwikkeling van een dynamisch personeels- en verloningsbeleid.

Veilige omgeving
Gezond team in een veilige omgeving

De wet legt heel wat verplichtingen op omtrent preventie, gezondheid en veiligheid. Ontdek hoe je die verplichtingen omzet in investeringen die renderen.

Opleidingen
Opleidingen met impact gedreven door expertise

Samen zetten we in op een opleidingsaanbod waar je als starter, werkgever, accountant, preventieadviseur, hr-professional of medewerker écht iets aan hebt.

Op de hoogte blijven van het nieuws? Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied!

Inschrijven

Een vraag?

Heb je een vraag of probleem en kun je het antwoord op onze website niet terugvinden? Er zit een team van experten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons