My Liantis

Persbericht 22 november 2018

Coiffure.org en Liantis: de geknipte partners!

Het is officieel: Liantis en Coiffure.org, de beroepsfederatie van Belgische kappers, sloten recent een partnerschap. Met deze overeenkomst willen beide partijen kappers in ons land nog beter inspireren, adviseren, informeren én ondersteunen.

Passie

Dat Liantis en Coiffure.org een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend, hoeft niet te verwonderen. Volgens de beroepsfederatie Coiffure.org  is de huidige hoedanigheid van de kapper immers enorm geëvolueerd.

“De kapper is in de eerste plaats een vakman of -vrouw met passie. Hij of zij heeft daarbij één doel voor ogen: ervoor  zorgen dat de klanten zich goed voelen. In de hedendaagse economische, sociale en maatschappelijke context heeft de kapper meer ondersteuning nodig om dat doel te bereiken. Het volstaat niet meer om enkel met talent en vaardigheden een succesvol kapper te zijn”, klinkt het bij Coiffure.org.

We willen ervoor zorgen dat leden van Coiffure.org zich enkel moeten concentreren op wat écht telt, en dat is hun passie.

Liantis over het nieuwe partnership

Broodnodige ondersteuning

Net daar speelt het partnerschap met Liantis een grote rol. “Met onze dienstengroep kunnen we hun leden een zeer ruime ondersteuning bieden bij alles wat hen en hun mensen te maken heeft: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering”, klinkt het bij Liantis. “We willen ervoor zorgen dat leden van Coiffure.org zich enkel moeten concentreren op wat écht telt, en dat is hun passie.”

Bovendien ziet Liantis dit partnerschap als een belangrijke troef in zijn plannen om ook in de toekomst dé HR-dienstverlener in België te blijven voor ondernemende mensen en al wie hen omringt.