Human resources & Payroll

Gent, 29 jun 2023

klantenadviseur startende werkgevers

Neem je graag een adviserende rol op, ben je administratief sterk en heb je interesse in sociale wetgeving? Stel je dan snel kandidaat!

Je takenpakket

Dagelijks ondersteunt het sociaal secretariaat werkgevers in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als klantenadviseur – startende werkgevers ben je het aanspreekpunt voor zelfstandigen die voor het eerst personeel aanwerven:


 • Je onthaalt en informeert startende werkgevers tijdens een persoonlijk gesprek op kantoor. 
 • Je verzamelt de nodige documenten en draagt het dossier over naar de collega’s klantenadviseur – payroll. Zij volgen de klant verder op en staan onder andere in voor de loonberekeningen.   
 • Je staat in contact met collega’s van andere Liantis-diensten. Zo ga je bijvoorbeeld ten rade bij risk solutions voor meer informatie over een arbeidsongevallenverzekering. 
 • Je onderhoudt nauwe contacten met boekhouders. Zij zijn waardevolle partners en brengen mogelijk nieuwe klanten aan. 
 • Tot slot merk je commerciële opportuniteiten op en contacteer je de juiste collega’s voor verdere opvolging. 


Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je functie. Je collega’s ondersteunen jou graag vanuit hun expertise. Dankzij ons modulair opleidingsprogramma word je heel snel een krak in het vak. 


Wie zoeken we? • Je bent in het bezit van een bachelordiploma (rechtspraktijk, personeelswerk, bedrijfsmanagement, toegepaste psychologie…) en/of hebt een eerste relevante werkervaring achter de rug. 
 • Je toont een sterke interesse in sociale wetgeving.
 • Je houdt van administratieve taken en gaat nauwgezet om met informatie.
 • Zowel schriftelijk als mondeling sta je stevig in je schoenen.
 • Als initiatiefnemer speel je vlot in op de behoeften van de klant.
 • Je bent bereid om je te verplaatsen naar andere kantoren in de omgeving. 


Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.


Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje.


• Voor je comfort;

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds.


• Voor je persoonlijke ontwikkeling;

Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei.


• Voor je werk-privébalans.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.