My Liantis

Persbericht 04 juli 2023

Solliciteren bij Liantis? Dat win je mogelijk VIP-tickets voor Campo Solar

BRUGGE/DAMME - Ben je nog op zoek naar een nieuwe job? Hr-dienstengroep Liantis, met hoofdzetel in Brugge, zoekt nog héél wat nieuwe werkkrachten in de regio en organiseert daarom een wedstrijd. Wie interesse heeft in een job bij Liantis en tot en met 17 juli solliciteert, maakt kans op een gratis VIP-ticket voor het festival Campo Solar. Want daar organiseert Liantis op vrijdag 4 augustus haar jobdag. “Er is een duidelijke link tussen Campo Solar als festival en Liantis als werkgever. Bij beide staat dat familiale aspect en het gevoel van nabijheid en verbondenheid centraal”, klinkt het bij Liantis.

125 openstaande vacatures

Hr-dienstengroep Liantis telt meer dan 2.000 medewerkers en is actief in het hele land met ongeveer 60 kantoren. Maar net zoals vele andere organisaties zijn ze nog volop op zoek naar medewerkers om hun organisatie te versterken. “Momenteel zijn we nog op zoek naar 125 nieuwe mensen. In West-Vlaanderen gaat het bijvoorbeeld over klantenadviseurs, IT-medewerkers, preventieadviseurs, arbeidsartsen…”, vertelt Jari Kellner, expert rekrutering en selectie bij Liantis. “Natuurlijk worden wij – net zoals heel wat andere organisaties en bedrijven – geconfronteerd met de krappe arbeidsmarkt. Dat maakt de zoektocht er niet makkelijk op. Anderzijds bekijken we het positief: het doet ons out of the box nadenken over vernieuwende manieren die bij ons passen, om onze organisatie en onze vacatures in de kijker te zetten.”

VIP-tickets

Net daarom lanceert Liantis ook een speciale actie: wie de komende maand – tot 17 juli – solliciteert via liantis.be/camposolar maakt kans op één van de 75 duotickets voor het festival Campo Solar in Damme op vrijdag 4 augustus. “Dat is niet zomaar natuurlijk. Er is een duidelijke link tussen Campo Solar als festival en Liantis als werkgever. Bij beide staat dat familiale aspect en het gevoel van nabijheid en verbondenheid centraal”, vertelt Sara Walraven, employer Branding business partner bij Liantis. “Net daarom associëren we ons graag met dit warme event. Concreet kunnen mensen vanaf nu solliciteren, maar belangrijk: voor het winnen van de tickets worden ze niet beoordeeld op hun sollicitatie.”

Jobdag

De geselecteerde winnaars mogen vervolgens als VIP naar Campo Solar op vrijdag 4 augustus met één extra persoon. Maar daar stopt het niet. “Het is de bedoeling dat we de mensen verwelkomen in de speciale Liantis-HUB op het festival waar ze genieten van heerlijke drankjes en hapjes. Uiteraard kunnen ze er kennismaken met hun mogelijke toekomstige collega’s. Daar kunnen ze meteen hun eventuele vragen over de job stellen, de sfeer van Liantis opsnuiven en luisteren hoe het er écht aan toegaat op de werkvloer. Want wat houdt een functie precies in? Of wat moet je het best kunnen voor die bepaalde rol? Het zijn vragen die je soms liever eens persoonlijk stelt en dat kan op Campo Solar, op de tonen van topmuziek, tussen de maïsvelden. Het is dus een combinatie van een jobdag en een festival. Wij kijken er alvast ontzettend naar uit!”

Wie graag ontdekt wat Liantis precies in petto heeft, kan een kijkje nemen op liantis.be/camposolar.