My Liantis

Gezondheid, Preventie & Welzijn

Antwerpen en Limburg, 13 jun 2023

Preventieadviseur Brandveiligheid

Veiligheid voor alles. Want als gepassioneerd preventieadviseur – brandveiligheid laat je niets aan het toeval over en zet je volop in op brandpreventie bij klanten. Met de risicoanalyses ter plekke kom je tot technisch en beleidsmatig advies. Om ze dan samen met de klant te vertalen in concrete maatregelen en verdere opleidingen. Jouw vooruitzicht? Veiligere werkomgevingen voor grote en kleine klanten. Op veilig spelen? Solliciteer vandaag nog!

Je takenpakket

“Een job met autonomie, dichtbij Liantis en de klanten, in samenwerking met een groot netwerk aan mensen,”, vertelt Michaël, teamleader risicobeheersing. Wat de job precies inhoudt?

 • Algemeen sta je in voor een flexibele en doelgerichte adviesverlening aan ondernemingen en hun werknemers binnen de regio’s Limburg en Antwerpen.
 • Enerzijds geef je opleidingen en praktische trainingen over brandveiligheid (interventie bij brand, brandblustraining, evacuatie oefeningen …). Ook het opstellen van evacuatieplannen behoort tot jouw takenpakket.
 • Anderzijds voer je (periodieke) eerstelijns bedrijfsbezoeken uit bij onze klanten. Je licht er nieuwe wetgeving toe, overloopt lijst risicoposten en doet er nazicht op werkplaatsen, sanitaire installaties en EHBO. 
 • Je bespreekt problemen in verband met veiligheid op het werk.
 • Hoe sterker onze dienstverlening op vlak van brandpreventie in jouw regio’s wordt uitgebouwd, hoe meer de focus in jouw takenpakket op dit aspect zal liggen.
 • Jij en andere preventieadviseurs werken samen. Multidisciplinair. Want ieder heeft een specialisatie, van asbest tot explosieveiligheid, en sterke kanten, technisch of beleidsgericht. Zo vullen jullie elkaar aan.


Wie zoeken we?

 • Expertise/ervaring op vlak van brandpreventie is noodzakelijk.
 • Diploma preventieadviseur niveau 1 of 2 op zak? Perfect! 
 • Goede relationele vaardigheden en didactische skills: als opleider/trainer weet je groepen vlot toe te spreken en te animeren. 
 • Hands-on, pragmatisch en affiniteit met brand zijn jouw troeven!
 • Je staat organisatorisch en autonoom sterk en weet de juiste prioriteiten te bepalen.
 • Rijbewijs B en bekwaam om met een aanhangwagen te rijden.
 • Je bent veel op de baan in regio Antwerpen en Limburg, maar behoudt de affiniteit en het commerciële inzicht van Liantis. Want jouw advies geeft de klant een veilig gevoel, en dat moet je naar waarde schatten. 

Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

Over ons

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken.

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort;

Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling;

 Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling. Om je vlot te verplaatsen doorheen het land krijg je een bedrijfswagen en tankkaart