Administratie

Herenthout, 09 jun 2023

Klantenadviseur preventie en welzijn

Word klantenadviseur bij Liantis. En kies een werkplek waar je je thuis voelt. Omringd door warme collega’s en partners. Betrokken en toegankelijk. Net zoals je de klant verder helpt. Met de nodige zorg. Letterlijk, want jij regelt alles rond medische onderzoeken. Van begin tot eind, kop tot teen, met ieders preventie- en welzijnsbeleid als jouw hoogste prioriteit. Solliciteer, en kom thuis bij Liantis. 

Je takenpakket

“Het beste aan de job? De afwisseling, en hoe je zelf je agenda bepaalt. Daarin laat Liantis ons erg vrij”, vertelt Karen, klantenadviseur preventie en welzijn te Brugge. Wat er allemaal op die agenda staat? 

 • Voor vragen over het medische onderzoek kan de klant bij jou terecht, via mail of telefoon. Want jij bent het aanspreekpunt voor preventie en welzijn.
 • De planning van de medische onderzoeken ligt in jouw handen. Wanneer zijn de verpleegkundigen aanwezig? Heb je alle info van de klant? Waar vindt het onderzoek plaats? Van begin tot eind, door jou loopt alles vlot. 
 • Je verbindt alle puntjes met elkaar: de klant, boekhouding, dokter, verpleegkundigen, het sociaal secretariaat en de planning. Tot het onderzoek volledig op punt staat, en de klant op beide oren rust.
 • Met een twintigtal klantenbezoeken per jaar pols je waar je proactief kan ondersteunen. Hoe verliep het onderzoek? En de samenwerking met preventie en welzijn, en Liantis in het algemeen? Heeft de klant vlot toegang tot MyLiantis en andere webtools? De klant vertrouwt je, want je helpt de data interpreteren en wijst de weg waar nodig.  
 • Tijdens het teamoverleg deel je kennis en uitdagende dossiers, of haal je verbeterpunten aan. Samen – ook met de collega’s van andere afdelingen – zoeken jullie oplossingen.

Goed om weten: op je eerste werkdag heten we je warm welkom en krijg je een startersopleiding. Zo sta je meteen sterk in je schoenen. Tegelijk geven we jou ook daarna tijd om in te werken. Zodat je kan groeien als klantenadviseur preventie en welzijn.  


Wie zoeken we?

 • Je hebt liefst een bachelor- of masterdiploma op zak. Al een eerste relevante werkervaring achter de rug? Bonuspunten. Maar het allerbelangrijkst voor ons: je goesting om ervoor te gaan.
 • Preventie en welzijn wordt jouw thuishaven. Jouw comfortzone, altijd up-to-date. Zodat je later elke vraag kan inlossen.
 • Je bent een organisator, in hart en nieren. Uurwijziging? Oké. Locatie vastgelegd? Check. Een nieuwe klant op de planning? Komt in orde. Je neemt alles in rekening, tot de planning klopt. En het strafste: je behoudt het overzicht. 
 • Je weet: er kan altijd iets tussenkomen. Daar ben je op voorzien. Een dringend onderzoek. Een collega die ziek valt. Een dubbele boeking op locatie. Maar alles komt goed, want je kijkt vooruit
 • Dat maakt jou ook flexibel. Altijd klaar om in te springen. Je agenda aan te passen. Want bij Liantis doen we het samen. Helpen we elkaar, en maken we heldere afspraken. 

Word je klantenadviseur preventie en welzijn? Dan word je ambassadeur van Liantis. Je herkent jezelf in onze waarden: schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht. En draagt ze mee uit.


Over ons

Liantis is een compagnon de route, voor mensen die ondernemen en anderen tewerkstellen. We staan naast de zijde van de klant, bij elke stap van het ondernemerstraject: van de start als zelfstandige tot aan het pensioen. Van de aanwerving van het eerste personeelslid tot de uitbouw van je hr- en welzijnsbeleid. Hoe we begeleiden? Met een geïntegreerde aanpak, digitaal en vanuit zestig verschillende locaties in België. Zodat ondernemers zich met een gerust hart kunnen focussen op hun business, terwijl Liantis hun mensenzaken op zich neemt. 

Meer informatie over wie we zijn? Bezoek liantis.be.

Wat wij je te bieden hebben

Waarom je bij Liantis wilt werken? We zetten het op een rijtje. 

 • Voor je comfort;

 Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket, dat je zelf deels samenstelt met ons flexibel verloningssysteem (extra vakantiedagen, een fietsleasing …). Naast je basisloon, krijg je ook maaltijd-, eco- en cadeaucheques. En als we de vooropgestelde doelstellingen bereiken, is ook de loonbonus een comfortabele extra. Maar de hoogste prioriteit: het welzijn van de medewerkers. Tijdens de job en erbuiten. Vandaar onze hospitalisatieverzekering en pensioenfonds. 

 • Voor je persoonlijke ontwikkeling;

 Mensen zijn het kloppende hart van onze organisatie. Daarom zetten we bij Liantis sterk in op persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je de kans om je talenten te ontplooien, in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging. Met e-learnings en georganiseerde opleidingen. Resultaat? Een mooie loopbaan en voortdurende groei. 

 • Voor je werk-privébalans.

Belonen is meer dan verlonen. We hechten waarde aan jouw werk-privébalans. Daarom werk je met een glijdend uurrooster van 38 uur per week. Telewerken? Tijdens je startersopleiding nog niet, maar daarna: zeker en vast. Ook mooi meegenomen: je krijgt 32 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling.