Liantis consult: hr-advies en -ondersteuning op maat

Met Liantis Consult ondersteunen we je graag bij je hr-beleid. Zo willen we jou als werkgever of hr-verantwoordelijke helpen om nieuwe medewerkers aan te trekken én je huidige medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Niet onbelangrijk in de war for talent.

talent services

Wat kan Liantis Consult concreet voor jou betekenen?

Liantis Consult biedt je onderneming ondersteuning op 4 vlakken:

  • Loon- en hr-advies
  • Ondersteuning bij jou op de werkvloer
  • Assessment, outplacement en coaching
  • Opleidingen

Van loonadvies tot strategisch hr-beleid

Bij Liantis Consult werken we steeds op maat van jouw onderneming of organisatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld samen met jou een kwalitatief en toekomstgericht loonbeleid uitwerken of je helpen bij het implementeren van extralegale voordelen zoals de loonbonus of een cafetariaplan.

Bovendien helpen we ook om je hr-beleid futureproof te maken door je bij te staan met een duurzaam mobiliteitsbeleid, een aanpak rond telewerk uit te tekenen of om je met HR Fit prioriteiten te laten bepalen waarmee je jouw hr-aanpak optimaliseert.

Ondersteuning bij jou op de werkvloer

Valt iemand op je hr-dienst ziek uit? Of wil je graag tijdelijk extra ondersteuning op de werkvloer? Dan komt een ervaren hr-professional van Liantis Consult je graag ter plaatse bijstaan in je bedrijf of organisatie. Zo krijg je meteen de tijdelijke ondersteuning waar je nood aan hebt én komt de continuïteit van je hr-plannen niet in het gedrang.

Nieuwe medewerkers aantrekken, huidige medewerkers behouden

Nieuwe medewerkers aantrekken én behouden: het is een huzarenwerk voor jou als werkgever of hr-verantwoordelijke. Maar geen nood, daarin ondersteunen we je graag. Denk maar aan begeleiding bij het zoeken naar nieuwe talenten door samen met jou functiebeschrijvingen en vacatureteksten te schrijven. Of door mogelijke toekomstige medewerkers te analyseren aan de hand van cv-screenings, selectiegesprekken en assessments. Voor al die zaken, maar ook voor pakweg outplacement en coaching kan je bij ons terecht..

Opleidingen op maat

Opleidingen: ze zijn – gelukkig – niet meer weg te denken uit onze snel veranderende arbeidsmarkt. Want competenties die je medewerkers vandaag nodig hebben, zijn morgen misschien al niet meer nodig. Bovendien moeten je mensen vaak opleidingen volgen om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Daarom biedt Liantis je met de Liantis Academy een kwaliteitsvol opleidingsaanbod rond héél wat verschillende expertisegebieden. Deze opleidingen zijn afgestemd op de werkvloer en beperken zich niet enkel tot theorie.

Liantis consult in cijfers

  • Uitgewerkte adviezen op maat in 2022

    1.643

Hoe kunnen we jou helpen?