My Liantis

Liantis risk solutions

Ondernemen is risico’s nemen. Vanaf dag één zet je heel wat op het spel. En eenmaal je je omringt met een team van medewerkers, komen daar een pak extra uitdagingen bij. Liantis risk solutions helpt je om je in te dekken tegen deze risico’s, met een brede waaier aan oplossingen op maat. Beroepsaansprakelijkheid of ziekte, maar evengoed jouw pensioen of dat van je medewerkers: we zorgen ervoor dat je je zonder zorgen kan focussen op wat echt telt.

risk solutions

Wat kan Liantis risk solutions voor jou doen?

Eender welke onderneming of organisatie steunt in belangrijke mate op dezelfde, stevige pijlers. Mensen zijn daar één van, maar ook roerende en onroerende goederen – van je kantoor tot je wagenpark – en de manier waarop je zaken doet, bepalen mee jouw verhaal.

Het spreekt voor zich dat je die pijlers optimaal wil beschermen. En krijg je toch af te rekenen met tegenslag, dan wil je kunnen terugvallen op een stevig vangnet. Liantis risk solutions staat je bij met advies en oplossingen waarmee je die risico’s, voor jou en de mensen om je heen, tot een minimum beperkt.

Bescherming op maat tegen risico’s

Een hechte samenwerking met onze verschillende diensten, van Liantis ondernemingsloket tot Liantis sociaal secretariaat, ligt aan de basis van een brede waaier aan oplossingen. Of het nu gaat om een hospitalisatieverzekering voor je medewerkers of om een aanvullend pensioen voor jou als zelfstandige: wij bieden oplossingen op maat van ondernemende mensen en de mensen om hen heen.

Bovendien helpt Liantis risk solutions je als onafhankelijk makelaar om het bos door de bomen te zien. Hebben we zelf geen passende oplossing voor jouw uitdaging in huis, dan gaan we op zoek naar de beste optie op de markt. Doordat we niet gebonden zijn aan één verzekeraar, kan je erop rekenen dat we voor jou steeds het onderste uit de kan halen.

Liantis risk solutions in cijfers

  • 80
    Een team van ruim 80 gespecialiseerde en ervaren experts staat voor jou klaar vanuit een breed vertakt kantorennet
  • 10.406
    Vorig jaar sloten we meer dan 10.400 nieuwe polissen af
  • 38.600.000
    Ondernemers stortten vorig jaar 38,6 miljoen euro voor hun Sociaal Vrij Aanvullend Pensioen (SVAP) 38.400 zelfstandigen doen met een sociaal vrij aanvullend pensioen aan pensioenopbouw via Liantis

Op zoek naar een passende bescherming voor de risico's die je als professional loopt?

Word klant!