My Liantis

Liantis talent services

Je medewerkers zijn je allergrootste troef. Maar de juiste talenten komen zelden zomaar uit de lucht gevallen. En eenmaal je jouw witte raaf gevonden hebt, wil je er ook voor zorgen dat zijn of haar talenten ten volle tot hun recht komen. Voor advies en ondersteuning bij elk van deze uitdagingen kan je terecht bij de ervaren experten van Liantis talent services.

talent services

Wat kan Liantis talent services voor jou doen?

Liantis talent services specialiseert zich in het meten, oriënteren en ontwikkelen van talenten voor een breed aantal sectoren. Zo helpen en adviseren we jou om de perfecte medewerkerspuzzel te leggen en de ambities van jouw onderneming of organisatie waar te maken.

Vinden van talent

Liantis staat je bij in je zoektocht naar de ideale versterking voor jouw team. We adviseren je hoe je deze zoektocht best aanpakt, welke profielen bij jouw onderneming passen en welke kandidaat het meest geschikt is voor de job. En eenmaal je de juiste m/v gevonden hebt, zorgen we ervoor dat deze een vliegende start kan nemen in jouw onderneming! Dat kan op jouw loonlijst, maar net zo goed via onze payrollservice of via een freelanceovereenkomst.

Meten van talent

Een klare kijk op de talenten en competenties van je mensen is goud waard. Het laat je toe je pionnen perfect te plaatsen op het speelveld en succes te boeken met jouw zaak.

Via competentietesten, screenings, assessments en developmentcenters doorgrond je niet alleen de troeven die je vandaag al in huis hebt, maar krijg je ook een haarscherp beeld van kandidaat-medewerkers. En het rapport van zo’n oefening vormt meteen de basis voor een uitgekiend vormingstraject waarmee je de talenten van je medewerkers verder kan ontplooien.

Oriënteren en ontwikkelen van talent

Eenmaal je een helder beeld hebt van het potentieel van je medewerkers, kan je ook een beroep doen op Liantis talent services om die ruwe diamanten verder te polijsten. Met gerichte opleidingen helpen we jouw medewerkers om op individueel vlak én in team te groeien. Ook zelfstandigen die behoefte hebben aan coaching op maat van hun ondernemingstraject kunnen bij ons terecht.

Ondanks alle inspanningen kan het gebeuren dat de wegen van jou en je medewerker scheiden. Ook op die sleutelmomenten kan je op het advies en de begeleiding van Liantis talent services rekenen. Zo begeleiden we ontslagen medewerkers via outplacement zo snel mogelijk naar een nieuwe uitdaging, maar bieden we ook loopbaanbegeleiding aan voor wie twijfelt over zijn of haar professionele toekomst.

Engagement voor kwaliteit en veiligheid

Zowel inzake eigen dienstverlening, als op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in functie van tewerkstelling bij derden streeft Liantis talent services de hoogste normen na. Dit vertaalt zich niet alleen in een kwalitatieve service, maar is ook weerspiegeld in diverse kwaliteitslabels.

Als lid van Federgon zweert Liantis talent services bij een kwalitatieve en duurzame dienstverlening. Bovendien bekroonde Federgon zowel onze dienstverlening op het vlak van rekrutering en selectie als op het vlak van tijdelijke tewerkstelling met bijkomende kwaliteitslabels.

Liantis talent services in cijfers

  • 1.000
    Op jaarbasis doen ruim duizend werkgevers een beroep op Liantis talent services voor uitzendarbeid
  • 800
    Jaarlijks begeleiden we ongeveer 800 mensen in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging in het kader van een outplacementtraject
  • 500
    In 2021 organiseerden we 500 assessments voor kandidaten

Hoe kunnen we jou helpen?

Waarover gaat je vraag

Waarover gaat je vraag