My Liantis

Zet in op je bedrijfsdoelstellingen

Rechtstreeks bedrijfsdoelstellingen nastreven via je verloningsbeleid lijkt misschien raar, maar het is zeker mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van een loonbonus, waarbij je het volledige bedrijf laat toewerken naar een bepaald doel dat voor jou strategisch belangrijk is. Of zet je liever in op innovatie of het ontwikkelen van talent? Ook dat is mogelijk. Ontdek hieronder jouw opties.

Begeleiding opmaak beleidi rond agressie en conflict

Loonbonus

De loonbonus is een beloning die afhangt van collectieve resultaten. Dat kunnen resultaten zijn van je onderneming of van een duidelijk omschreven groep medewerkers. Je bepaalt wat voor jouw bedrijf belangrijk is.

Lees meer

Winstpremie

De winstpremie is een slimme formule om je medewerkers te belonen met een bonus. Ontdek wat een winstpremie is, waarin ze verschilt van het niet-recurrente resultaatsgebonden voordeel (de loonbonus) en wat het fiscaal statuut ervan is.

Lees meer

Groepsverzekering

Al heel wat werknemers krijgen een groepsverzekering van hun werkgever. Waarom? Omdat dit een heel fiscaalvriendelijk voordeel is. Maar ook voor jou als werkgever biedt een groepsverzekering voordelen.

Lees meer

Assessment centers

Een assessment center schept klaarheid en geeft je een diepgaand inzicht in de talenten van toekomstige medewerkers. Ook voor de ontplooiing van je huidige medewerkers kan een assessment een schat aan informatie opleveren. Dat lees je hier.

Lees meer

Innovatiepremie

Wil je je concurrentie een stapje voor zijn, dan is het belangrijk om als bedrijf creatief en innovatief te denken. Daar extra op inzetten, doe je met de innovatiepremie. Hoe, dat ontdek je hier.

Lees meer

KMO

De KMO-portefeuille is een laagdrempelige steunmaatregel die Vlaamse ondernemers een financiële tegemoetkoming geeft wanneer ze beroep doen op een geregistreerde dienstverlener voor advies.

Als klant van Liantis kan je je project deels financieren met de KMO-portefeuille. Het registratienummer van Liantis HR consult is DV.A104944.