My Liantis

Sociaal secretariaat Liantis: 70 jaar ervaring, 42.000 klanten

Als erkend sociaal secretariaat adviseren en begeleiden wij dagelijks meer dan 42.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid zijn wij voor kmo’s en de socialprofitsector dé referentie bij uitstek.

sociaal secretariaat

Jouw personeelsadministratie op wieltjes

Jobgelukkige en gemotiveerde medewerkers krijgen in de eerste plaats tijdig en correct hun loon uitbetaald. Liantis sociaal secretariaat staat jou als werkgever bij in je loonverwerking en personeelsadministratie. Zo win je niet alleen een pak tijd, je kan er ook op vertrouwen dat je altijd mee bent met de snel veranderde arbeidswetgeving.

Persoonlijke ondersteuning

Als klant kan je rekenen op een team van persoonlijke klantenadviseurs die jouw ondernemersverhaal op de voet volgt. Zij krijgen op hun beurt ondersteuning van een kantoormanager, boekhoudkundige specialisten en een ervaren juridische dienst. Samen zetten we onze schouders onder jouw uitdagingen.

En die ondersteuning gaat zo ver als jij zelf wil. Want een personeelsadministratie op wieltjes, dat houdt veel meer in dan enkel een stipte loonverwerking. Ook voor pakweg de berekening van vakantiegeld, ondersteuning bij sociale inspecties, een benchmark van de loonsvoorwaarden in jouw sector, de opmaak van een arbeidsreglement op maat of sociaaljuridisch advies kan je bij ons terecht.

Niet 1, maar 51 sociale secretariaten

Dankzij een breed vertakt kantorennet vind je de experten van ons sociaal bureau over het hele land. Bovendien koppelen we onze persoonlijke ondersteuning aan een uitgebreide set aan handige digitale tools. Deze toepassingen bezorgen je niet alleen efficiëntiewinst, maar laten je ook toe je personeelsbeleid te baseren op waardevolle cijfers en analyses.

Liantis sociaal secretariaat in cijfers

  • 42.000
    Ruim veertigduizend werkgevers rekenen op ons
  • 326.000
    We beheren de loonadministratie voor meer dan 326.000 werknemers
  • 3.770.000
    Op jaarbasis voeren we 3,77 miljoen loonberekeningen uit

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of probleem en kun je het antwoord op onze website niet terugvinden? Er zit een team van experten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Waarover gaat je vraag

Waarover gaat je vraag