My Liantis

Liantis sociaal secretariaat: 70 jaar ervaring, 46.000 klanten

Als erkend sociaal secretariaat adviseren en begeleiden wij dagelijks meer dan 46.000 werkgevers. Met ruim 70 jaar ervaring in personeelsbeleid zijn wij voor kmo’s en de socialprofitsector dé referentie bij uitstek.

sociaal secretariaat

Jouw personeelsadministratie op wieltjes

Medewerkers rekenen erop dat ze tijdig en correct hun loon uitbetaald krijgen. Liantis sociaal secretariaat staat jou als werkgever bij in je loonverwerking, personeelsadministratie en hr-beleid. Zo win je niet alleen een pak tijd, je kan er ook op vertrouwen dat je altijd mee bent met de snel veranderde arbeidswetgeving.

Persoonlijke ondersteuning

Als klant kan je rekenen op een duo van persoonlijke klantenadviseurs die jouw ondernemersverhaal op de voet volgen. Zij krijgen op hun beurt ondersteuning van een kantoormanager en een ervaren kenniscentrum. Samen zetten we onze schouders onder jouw uitdagingen.

Onze ondersteuning gaat zo ver als jij zelf wil. Want een personeelsadministratie op wieltjes houdt veel meer in dan enkel een stipte loonverwerking. Ook voor pakweg hulp bij sociale inspecties, loon- of sociaaljuridisch advies en de opmaak van een arbeidsreglement kan je bij ons terecht.

Niet 1, maar 37 sociale secretariaten

Dankzij een breed vertakt kantorennet vind je de experten van ons sociaal secretariaat verspreid over het hele land. Bovendien koppelen we onze persoonlijke ondersteuning aan een uitgebreide set aan handige digitale tools. Die toepassingen bezorgen je niet alleen efficiëntiewinst, maar laten je ook toe je personeelsbeleid te baseren op waardevolle cijfers en analyses.

Hoeveel kost het sociaal secretariaat gemiddeld?

Liantis sociaal secretariaat werkt met een all-intarief. Dat wil zeggen dat alle reguliere dienstverlening, beheerskosten en juridisch advies inbegrepen zitten in een transparante prijs.

Als werkgever betaal je:

 • instapkosten voor het administratief regelen van je overstap;
 • een vaste prijs per maand;
 • een vaste prijs per loonberekening per werknemer.

De totaalprijs wordt dus mee bepaald door jouw aantal medewerkers of vennoten.

Benieuwd hoeveel een overstap naar het sociaal secretariaat jou zal kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van jouw noden en behoeften werken we een voorstel op maat uit.

Liantis sociaal secretariaat in cijfers

 • 46.000
  Ruim 46.000 werkgevers rekenen op ons
 • 348.889
  We beheren in 2021 de loonadministratie voor meer dan 348.889 werknemers
 • 4.232.510
  In 2021 voerden we 4,2 miljoen loonberekeningen uit

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag of probleem en kun je het antwoord op onze website niet terugvinden? Er zit een team van experten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Waarover gaat je vraag

Waarover gaat je vraag