Dyzo ondersteunt ondernemers in moeilijkheden

Zelfstandige ondernemers weten maar al te goed dat ondernemen vaak bestaat uit vallen en opstaan. Zo blijkt uit onderzoek van de KULeuven dat 14% van de zelfstandigen structureel in armoede leeft. Ontdek hoe Dyzo ondernemers in moeilijkheden ondersteunt.

1 minuten leestijd Verloning zelfstandige 10 januari 2020

Advies en begeleiding

Sinds 2015 kunnen actieve en gewezen ondernemers in moeilijkheden bij Dyzo kosteloos en discreet terecht voor advies en begeleiding. Dyzo beschikt hiervoor over een ervaren ploeg van vaste en vrijwillige medewerkers. 55% van de ondernemers die bij Dyzo aanklopt, is twee jaar later nog steeds actief.

Steun Dyzo met een gift

Dyzo kan ook alle steun gebruiken om nog meer ondernemers te bereiken, te begeleiden en hen opnieuw perspectief te bieden. Dat kan zeer eenvoudig door een gift over te schrijven op het rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met de gestructureerde mededeling ‘192/0730/00222’.

Giften van minstens 40 euro geven recht op een attest voor een fiscaal voordeel. Dankzij dit voordeel kan je 45% fiscaal recupereren.

Relevante artikels

Lees zeker ook ...