Samen sterk!

De impact van de coronacrisis is groot. Niet alleen op je onderneming, maar ook op psychosociaal en interpersoonlijk vlak. Weet dat Liantis jou en je medewerkers de nodige hulp biedt.


Persoonlijke ondersteuning

Ons team psychosociaal welzijn staat voor je medewerkers klaar met advies en tips via 078 15 02 00 (24/7) of psy@liantis.be.

Je arbeidsarts en klantenadviseur staan ook steeds paraat voor jou.

Een luisterend oor

Je kan ervoor opteren om een halve of hele dag fysieke (of virtuele) ondersteuning van onze professionele hulpverleners in jouw onderneming te hebben. Ze bieden een luisterend oor aan wie zijn ervaringen wil delen of op adem wil komen. Contacteer ze op 078 15 02 00 (24/7) of psy@liantis.be.


Infosessie

Merk je dat je werknemers het momenteel hard te verduren hebben? Onze infosessie kan hen helpen. We geven toelichting over de impact van corona op persoonlijk vlak en tips voor hoe je daarmee kan omgaan. Ook gevoelens zoals angst en onzekerheid komen aan bod.

Praktisch

De online infosessie duurt 1 uur en wordt gegeven aan maximaal 6 deelnemers.
Na de toelichting volgt een kwartier om vragen te stellen. 

Stuur je aanvraag naar psy@liantis.be.

Verhoog je mentale veerkracht

Door de coronamaatregelen nemen stressgevoelens bij heel wat mensen de bovenhand. Wie mentaal weerbaar is, zal hier beter mee kunnen omgaan. Maar hoe verhoog je je mentale weerbaarheid? En hoe ga je op een gepaste manier om met stressvolle situaties? Onze professionele hulpverleners bezorgen jou en je medewerkers de nodige handvaten om stress gericht te kunnen aanpakken.

Praktisch

De online opleiding duurt 1 uur en wordt gegeven aan maximaal 6 deelnemers.
Na de toelichting kunnen ervaringen worden uitgewisseld en vragen gesteld.

Stuur je aanvraag naar psy@liantis.be.

Workshop: Hoe ga je als team om met een pandemie?

De afgelopen tijd heb je veel moeten vragen van je medewerkers. Ze moeten in minder dan ideale omstandigheden thuiswerken. Misschien zijn ze zelfs tijdelijk werkloos (geweest). Tijdens deze workshop staan we dan ook even stil bij hoe je medewerkers al die maatregelen ervaren (hebben) en welke vragen en opmerkingen ze voor de toekomst hebben. Ook de risico’s, noden en mogelijkheden die deze crisis met zich meebrengt, komen aan bod.

Praktisch

De sessie wordt in teamverband gegeven. Afhankelijk van de geldende maatregelen kan de workshop zowel ter plaatse als online doorgaan. Stuur je aanvraag naar psy@liantis.be.

Ondersteuning voor leidinggevenden

Als leidinggevende sta je op dit moment midden in een storm. Dat is een enorme uitdaging, voor jezelf en je team. Hoe ga je als leidinggevende om met angst en stress in je team? Hoe draag je zorg voor je team én voor jezelf?

Praktisch

De online ondersteuning duurt 1 uur en wordt gegeven aan maximaal 6 deelnemers.

Stuur je aanvraag naar psy@liantis.be.

Hoe waak je over je psychosociaal welzijn in deze tijden?

In onze video's geven we je enkele tips & tricks.

Relevante blogberichten

Op onze blog vind je heel wat nuttige info en praktische tips die jou en je medewerkers kunnen helpen om met de uitdagingen van deze coronacrisis om te gaan.

Vlot communiceren met je team tijdens thuiswerkdagen

Je medewerkers gezond houden tijdens de coronacrisis

Belang van slaap voor een productieve thuiswerkdag

Hoe zit het met vakantie tijdens de coronacrisis?

© Liantis 2020