My Liantis
Liantis samen werkt

Goedenacht, wat kunnen we voor je doen?

Eén compagnon de route voor al jouw mensenzaken

Aannemer of ziekenhuisdirecteur, starter of doorwinterd zelfstandige: je wil omhoog en zet stappen vooruit. Dat kan alleen met een hecht team waarin je vertrouwen hebt. 

Liantis biedt je een stevige houvast, met concrete oplossingen, voor al wat met jezelf, je zaak en je medewerkers te maken heeft.

Van pril idee tot welverdiend pensioen

Alles voor starters

Heb je een sterk idee en is de tijd gekomen om zelfstandig te worden? Voor je uit de startblokken kan schieten, wacht je een reeks beslissingen en formaliteiten.

Starten als zelfstandige

Ondersteuning voor zelfstandigen

Als zelfstandige zet je alles op alles om je klanten zo goed mogelijk vooruit te helpen. Wij helpen jou achter de schermen om een sterk kader te creëren waarbinnen je je activiteiten kan ontplooien.

Ik ben zelfstandige

Personeelsbeleid op wieltjes

Als de motor van je onderneming aanslaat, zijn helpende handen meer dan welkom. Wij ondersteunen je in de zoektocht naar jouw witte merel, maar ook in de ontwikkeling van een dynamisch personeels- en verloningsbeleid.

Mijn personeelsbeleid

Liantis zorgt voor hr en welzijn in de zorgsector

Ontdek hoe

Gezond team in een veilige omgeving

De wet legt heel wat verplichtingen op omtrent preventie, gezondheid en veiligheid. Ontdek hoe je die verplichtingen omzet in investeringen die renderen.

Welzijn op het werk