De coronacrisis: zo start je vlot weer op

Mag jij eindelijk de deuren van jouw zaak weer openen? Of mogen jouw medewerkers opnieuw naar kantoor na maanden van thuiswerk? Wij verzamelen op deze pagina alle to do’s voor een vlotte heropstart, zodat je probleemloos weer van start kan gaan.

Veilig opstarten

Wanneer je je werkzaamheden opnieuw opstart, is het natuurlijk zeer belangrijk dat je het veilig aanpakt, want het coronavirus is helaas de wereld nog niet uit. Zaken als een goede handhygiëne en social distancing zijn nog steeds aan te raden, maar ook een goede ventilatie is bijvoorbeeld noodzakelijk.

Lees alles over:

Alles lezen

Persoonlijke ondersteuning

We kunnen er niet omheen: de impact van de coronacrisis is groot. Niet alleen op jouw onderneming, ook op jou en jouw medewerkers. Veel mensen kampten de voorbije maanden met extra stress, zorgen, angst voor besmetting, eenzaamheid of zelfs depressieve gevoelens. En daar hou je best nog rekening mee.

Lees alles over

Alles lezen

Organisatorische aandachtspunten

Opnieuw opstarten na een lange verplichte sluiting of voor het eerst in maanden weer samen naar kantoor: het kan er op zulke momenten behoorlijk hectisch aan toe gaan. Vragen rond telewerk of de mogelijkheden van tijdelijke tewerkstelling? We zetten een aantal organisatorische aandachtspunten op een rijtje.

Lees alles over

Alles lezen

Zorgeloos terug opstarten? Baseer je op informatie van onze experten en maak de juiste keuzes

Beluister de podcast